‘Kantoor Wensink laat ik altijd alles regelen!’

Annemiek Slotboom, KommunikatieKracht

Administratie

Jouw administratie moet goed gebeuren. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. En als het niet goed lijkt te gaan, wil je dat graag op tijd weten. Zodat je bij kunt sturen als dat nodig is.

Bij Kantoor Wensink weet je altijd waar je aan toe bent. We doen jouw administratie grondig en bespreken ieder jaar met jou de jaarrekening. En als het lijkt dat het niet lekker loopt, trekken we tussentijds aan de bel. We signaleren en adviseren. Gedurende het jaar kun je heel eenvoudig via de app zien hoe je ervoor staat.

Je betaalt bij Kantoor Wensink een vast bedrag per maand voor het pakket dat we met elkaar afspreken. Je kunt bij ons onder andere terecht voor je volledige administratie, jaarverslagen, managementadvies en bedrijfsadvies. En zit je met een andere vraag? Stel die gerust. We helpen je graag.

Waarom Kantoor Wensink

Kwaliteit staat voorop. Maar ook plezier en verbinding met onze klanten heeft bij ons een speciale plek. Het is leuk, nuttig en interessant als onze adviseur of boekhouder bij je langs komt. En kom je bij ons? Dan staat er altijd een kop koffie en iets lekkers klaar. Je bent van harte welkom!