‘Ook met een kleine vraag kan ik bij Dennis terecht!’

Daniel van de Kamp, Co-founder Zwart Reclamemakers

Advies en begeleiding

Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van uw bedrijf, de begeleiding bij een overname, een reorganisatie of bijvoorbeeld een advies over winstoptimalisatie: het is fijn om dit soort stappen niet alleen te nemen. Een advies van een ervaren specialist is dan heel welkom.

Gewoon even sparren als er keuzes gemaakt moeten worden: heb ik alles goed in beeld? Zie ik niets over het hoofd? Ben ik goed bezig, zit ik op de juiste weg? Bij problemen gaan we samen op zoek naar een oplossing en finetunen we het proces. Maar ook als het goed gaat, is het prettig om dat bevestigd te krijgen. Risico’s zijn niet nodig, goed is goed genoeg. Je houdt zelf het stuur in handen.

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over heel veel kennis op allerlei gebieden. En hebben we de oplossing niet? Dan zetten we ons uitgebreide netwerk in om samen de diepte in te gaan.

Remy Kleverwal
Belastingadviseur

Waarom Kantoor Wensink

Kwaliteit staat voorop. Maar ook plezier en verbinding met onze klanten heeft bij ons een speciale plek. Het is leuk, nuttig en interessant als onze adviseur of boekhouder bij je langs komt. En kom je bij ons? Dan staat er altijd een kop koffie en iets lekkers klaar. Je bent van harte welkom!